Een Starline spa voor thuis voor het ultieme wellnessgevoel

Starline

Een Starline spa voor thuis, dat is toch wel het ultieme wellness gevoel. Ik ben dol op wellness. Op vakantie zoek ik dan ook altijd locaties waar een spa is. Een huisje met een jacuzzi in de tuin, een hotel met een sauna of een appartement met een stoomdouche. Mijn favoriet blijft toch wel de spa. Heerlijk bubbelen en ontspannen. Alleen of samen met mijn partner of gezellig met vrienden. Daarom vond ik het tijd voor een spa in mijn eigen tuin. Zodat ik niet alleen tijdens de vakanties kan genieten van wellness maar altijd als ik er zin in heb. 

Spa

Een Starline spa voor thuis van Bodyfit

Een van de merken voor spa’s en zwembaden is Starline. Bij Bodyfit kun je terecht voor een Starline spa voor thuis. Dit kwaliteitsmerk kenmerkt zich door een tijdloos design, comfort, gebruiksgemak en energiezuinigheid. De hydromassage en hydrotherapie zorgt voor ultieme ontspanning en het echte wellness gevoel. Een Starline spa voor thuis beschikt standaard over het WIRP hydromassagesysteem. WIRP staat voor Wervel, Impact, Rotor en Pressie. Hiermee krijg je met de verschillende jets een volledige lichaamsmassage. Bovendien zijn er verschillende variaties mogelijk. Naast dit ingenieuze systeem heeft een Starline spa meer standaard extra zoals interne ledverlichting. Met de 6 kleuren kun je zelf de sfeer van je spa bepalen en de effecten van chromotherapie verhogen.

Starline spa

 

Grote collectie Starline spa’s bij Bodyfit

Daarnaast zijn er nog verschillende andere kenmerken van de Starline spa en zijn er verschillende modellen te koop. De adviseurs van Bodyfit kunnen je hierin adviseren en je meer vertellen over alle specificaties waardoor je een goede keuze kunt maken. Bodyfit is gevestigd in Zeewolde en in de grote showroom kun je de uitgebreide collectie bekijken. Wij hebben onze keuze gemaakt en zijn nog steeds erg tevreden over onze Starline spa. We genieten er wekelijks van.